شخصي سازي شخصي
|
در كارخانهها براي جداسازي روغن و تفاله از آب استفاده ميشود و براي توليد روغن زيتون فرابكر ، دماي آب بايد زير ۳۰ درجه سانتيگراد باشد. از همين رو، روغنهاي فرابكر و روغنهايي با كيفيت پايينتر بايد قيمت متفاوتي داشته باشند و انتخاب را بر عهده خريدار بگذارند. گرچه تشخيص ۱۰۰ درصدي روغن زيتون فرابكر از ساير روغنهاي زيتون فقط در آزمايشگاه امكانپذير است اما با چند روش ميتوان تفاوت اين دو را تا حد زيادي تشخيص داد. روغن زيتون فرابكر، روغني است كه وقتي در آن باز ميشود بوي علف تازه و خرد شده ميدهد و هرگز بوي بدي ندارد. علاوه بر اين، اگر يك قاشق غذاخوري روغن زيتون فرابكر را روي زبان ريخته و با هوا بلعيده شود تا ۴۰ ثانيه سوزش موضعي را در گلوي خود احساس خواهيم كرد. به گزارش ايسنا، روغن زيتون فرابكر يا فوق بكر، روغن زيتون تصفيه نشده است و با كيفيتترين نوع روغن زيتون به شمار ميرود. در واقع روش استخراج روغن زيتون فرا بكر طوري است كه ويتامينها و مواد معدني موجود در زيتون حفظ شده و طعم واقعي زيتون احساس ميشود. از اينرو به خاطر دارا بودن مقادير فراواني از اسيدهاي چرب تك اشباع نشده، امگا ۳، ويتامين K و ويتامين E زمينه را براي كاهش بيماريهاي قلبي و عروقي فراهم ميكند. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
روغن كنجد فرابكر ، يك روغن گياهي است كه از دانه هاي كنجد گرفته مي شود. از آن گذشته به عنوان يك روغن آشپزي در هند جنوبي استفاده مي شود و به عنوان طعم دهنده خوش مزه در غذاهاي خاور ميانه، آفريقا و جنوب شرقي آسيا به كار مي رود. يك عطر و مزه معطر متمايزي دارد. روغن استخراج شده از دانه كنجد در علم پزشكي نيز محبوبيت خاصي دارد. اين روغن در آسيا محبوب است و يكي از قديمي ترين روغن ها بر پايه چيدني است، اما توليد انبوه در سراسر جهان به دليل فرآيند برداشت دستي نامناسب كه براي استخراج روغن مورد نياز است، همچنان محدود است. روغن كنجد از روغن هاي غيراشباع است. ارزش غذايي اين روغن بسياري بالاست زيرا بيشترين اسيدهاي چرب آن «لينولييك اسيد» (امگا 6) و «لينولنيك اسيد» (امگا 3) هستند كه هر دوي آنها از اسيدهاي چرب ضروري اند و دريافت روزانه شان به علت اينكه بدن قادر به توليد آنها نيست و بايد از طريق رژيم غذايي به بدن برسند، توصيه مي شود. از بارز ترين خواص درماني روغن كنجد در پيشگيري و درمان سرطانهاي سينه، پروستات و سرطانهاي دستگاه گوارش، سكته هاي قلبي و بسته شدن عروق(تصلب شرايين) است كه با وجود اين خواص درماني بي نظير اين روغن به ملكه روغن ها بدل شده است. اگر از روغن كنجد براي پخت و پز استفاده نمي كنيد، شرط مي بندم الان كنجكاو شده ايد كه اين روغن را به كار بگيريد. استفاده از روغن كنجد به عنوان يك چاشني بسيار رواج دارد و در صورت تهيه آن لازم نيست نگران اين باشيد كه حالا چطور استفاده اش كنيد مي توانيد آن را در بيشتر غذاهاي هميشگي مورد استفاده قرار دهيد. كافيست چند دستور پخت كه در آنها از روغن كنجد استفاده شده را مورد بررسي قرار دهيد تا مقدراش نيز دستتان بيايد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ]
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |